TBB UTEMILJØ

TBB utemiljø har ansvaret for vår maskinpark og alle jobber knyttet mot disse. Vi har en stor maskinpark bestående av hjullastere, multimaskiner, feiemaskiner, gressklippere, gulvvaskere, diverse småmaskiner og en stor tilhengerpark. Dette betyr at vi kan håndtere alle typer prosjekt og oppgaver knyttet til utemiljø.

PARKERINGSANLEGG

Vi utfører vask og feiing av alle typer parkeringsanlegg, garasjer og lagerareal med ulike typer dekke. Våre store og moderne maskiner gjør oss effektive i gjennomføringen. Vi kan også vaske med høytrykksspylere og vannsugere der maskiner ikke kommer til. Vi har spesialmaskin for fjerning av tyggegummi, og vi kan bistå med oppmerking og reparasjon av forskjellige typer dekke.

FASADE

Vi utfører fasadevask og graffitifjerning av alle typer bygg og fasader. Vi kan bistå med reparasjon, og har god kompetanse innen solskjermingsprodukter.

GRØNTANLEGG

Vi leverer feiing og vårvedlikehold av uteområder. Vi utfører alle typer vedlikehold av grøntanlegg som gressklipping og kantklipping, beskjæring og trimming samt trefelling og rydding av skog og kratt. Vi har personell med sprøytesertifikat for ugressbekjempelse og vi kan levere miljøvennlige alternativer med eddiksyre, damp eller gassbrenning.

VINTERTJENESTER

Vi leverer alle former for brøyting og strøing. Våre maskiner spenner fra store hjullastere til små og smidige maskiner som kommer til overalt. Der hvor vi ikke har egne roder leverer vi vintertjenester gjennom våre samarbeidspartnere. Vi har også spesialmaskiner for vintervedlikehold av kunstgressbaner, vannsuging i garasjer uten sluk, samt utstyr for håndfresing og snørydding av tak.