Hvorfor velge TBB Eiendomsdrift AS som arbeidsgiver?

Først og fremst har vi et trivelig arbeidsmiljø med flat organisasjon og korte beslutningsveier. Vi har liten turnover på våre ansatte. Vi legger vekt på stor grad av fleksibilitet i forhold til arbeidsdagen til den enkelte, og gir mulighet til kurs, utdanning og karriereutvikling.

Vi har gode forsikringsordninger for de ansatte, gode betingelser samt bilordning. Selvsagt har vi ordnede forhold når det kommer til formelle krav knyttet til arbeidsforholdet.

Vårt hovedkontor holder til i moderne lokaler sentralt på Lørenskog. De ansatte kan disponere vårt moderne verksted til mindre private arbeider og vedlikehold. Vi har en trivelig kantine med lunsjordning, takterrasse og treningsrom som fritt disponeres av alle ansatte. I tillegg til Lørenskog har vi et avdelingskontor i Drammen, også her med trivelige fasiliteter og eget verksted.

I TBB Eiendomsdrift AS har vi fokus på sosiale tilstelninger, og arrangerer årlige julebord, felles turer med og uten overnatting samt deltagelse i diverse idrettsarrangementer. Vi vil også være positivt innstilt til nye aktiviteter knyttet til bedriftsidrett.

Høres dette ut som en arbeidsplass du kan trives på, samtidig som du mener å ha noe å bidra med, er du velkommen til å ta kontakt for en uformell prat.

Se våre ledige stillinger her.