TBB Søker partnere til ledende stillinger.

TBB har en god utvikling hos nye og eksisterende kunder. Vi søker nå etter tre ulike avdelingsledere til våre avdelinger innen Eiendomsdrift, Klima og Energiteknikk og Eiendomsutvikling. Stillingene krever riktig formalkompetanse og erfaring, og vil inngå i TBB sin ledergruppe.

TBB er partnereiet. For de rette personene vil stillingen gi mulighet for partnerskap i den aktuelle avdeling/selskap. Overtagelse av mindre selskaper er også aktuelt. Ønsker du å starte for deg selv, men med fokus på det faglige og operative er dette en unik mulighet. TBB har egen administrasjonsavdeling og systemer og rutiner på plass.

TBB Søker også etter dyktige håndverkere i flere fag. Se komplette stillingsannonse her.

Hvorfor velge TBB som arbeidsgiver.

Først og fremst har TBB et trivelig arbeidsmiljø med flat organisasjon og korte beslutningsveier. Vi har liten turnover på våre ansatte. I TBB legger vi vekt på stor grad av fleksibilitet i forhold til arbeidsdagen til den enkelte, og gir mulighet til kurs, utdanning og karriereutvikling.

Vi har gode forsikringsordninger for de ansatte, gode betingelser og bilordning. Selvsagt har vi ordnede forhold når det kommer til formelle krav, knyttet til arbeidsforholdet.

Vårt hovedkontor holder til i moderne lokaler sentralt på Lørenskog. De ansatte kan disponere vårt moderne verksted til mindre private arbeider og vedlikehold. Vi har en trivelig kantine med lunsjordning, takterrasse og treningsrom som fritt disponeres av alle ansatte. I tillegg til Lørenskog har vi et avdelingskontor i Drammen, også her med trivelige fasiliteter og eget verksted.

I TBB har vi fokus på sosiale tilstelninger, og arrangerer årlige julebord, felles turer med og uten overnatting samt deltagelse i div. idrettsarrangementer. Vi vil også være positivt innstilt til nye aktiviteter knyttet til bedriftsidrett.

Høres TBB Ut som en arbeidsplass du kan trives på, samtidig som du mener å ha noe å bidra med, er du velkommen til å ta kontakt for en uformell prat.